Starters

Carpaccio van ossenhaas
spekjes / sjalotjes / bieslook / Grana Padano / truffeldressing

12,75

Carpaccio van gerookte Black Angus (met eendenlever + 3,-)
olijfolie / pijnboompitten / bieslook / Reypenaer X.O.

14,75

Hollandse Garnalen
met toast / cocktailsaus

14,50

Gerookte zalm, Hollandse Garnalen & gerookte Paling
op toast / passend garnituur

15,5

Gemarineerde Geelvin Tonijn
tartaar / bergamot / radijs soorten / crème fraîche / haringkuit

11,75

Westlands kroten logo_vierkant
dungesneden kroten / feta / rucola / amandel / oude aceto
bieslook / crouton

10,5

Gamba’s
gewokt / knoflook / tomaat van Gebr. Koot / limoen / doopbrood

12,5

Wild

Gerookte Hertenham
pastinaak / witlof / aceto / croutons

12,50

Paté van Wildzwijn
brioche brood / veenbessen / bindsla / notendressing

11,50

Wildbouillon
bosui / shii-take / peterselie / gerookt spek

7,50

Specialiteit Shared Dining

Plank Elzenhagen
Geniet van een wandeling door onze voorgerechten om samen van te genieten.

15,75

Oesters

Zeeuwse Oesters
als voorgerecht en/of tussengerecht

prijs per stuk 4,5

Soep

Tomaten crèmesoep
gedroogde tomaat / spekjes / bieslook

6,5

Truffelsoep logo_vierkant
bundelzwammen / kastanje champignons / bieslook

7,5

Kreeftenbisque **TOPPER**
rouille / crostini / kreeft

12,5

Vegetarisch

Vegetarisch palet logo_vierkant
bloemkool / curry / pompoen / harissa / yoghurt

19,75

Chef’s choice

Laat u verrassen en verwennen door onze creatieve
keukenbrigade. Wij serveren een wisselend 3 of 4 gangen
verrassingsmenu met heerlijke seizoensgerechten.

Amuse en 3 gangen 38 ½
Amuse en 4 gangen 47 ½


* alleen per tafel te bestellen
* inclusief onbeperkt tafelwater sparkling en/of non-sparkling

Bij passende wijnen

Onze sommelier Marijke Jansen heeft voor u een mooie selectie wijnen open staan. Zij heeft bij alle gerechten een mooie en bijpassende wijn geselecteerd. Geniet optimaal
van de wijn- en spijs combinatie.

3 glazen wijn 17 ½
4 glazen wijn 23 ½


* natuurlijk ook te bestellen bij uw a la carte gerechten

Vis

Dorade
filet / tortellini /gamba / pompoen / Vadouvan / spinazie

21,75

Catch of the day
wisselend visgerecht / direct vers van de visafslag

dagprijs

Kabeljauw
aardappel mousseline / zuurkool / gegrild spek / mosterdjus

22,75

Heilbot filet / topinamboer / witlof / cantharellen / pommes carre / cèpes

22,5

Gebakken Tong (Picasso + € 4,-)
op de graat gebakken / remoulade / citroen / bloemkool

29,5

Kreeft
traditionele wijze, gegrild of gegratineerd

1/2 - 17,5
1/1 - 34,5

Surf & Turf

Tournedos met Halve Kreeft **MEGA TOPPER**
Bearnaisesaus

37,5

Wild

Hertenrug filet
29 ½
rodekool / knolselderij / appel / rode wijnsaus

Hazenrugfilet & Hazenstoof
27 ½
spruiten / zwarte peen / pommes amandes / specerijen jus / stoofpeer

Fazantfilet
22 ½
zuurkool / roseval aardappelen / Zeeuws spek / bospaddestoelen

Vlees

Chateaubriand **TOPPER**
Ossenhaas ± 450 gr | 54,50 | 2 personen
Van de kop van de ossenhaas gesneden. Mals en getraceerd geserveerd. Met 2 sauzen, garnituur en gepofte aardappel!

Tournedos | Grain Fed
Ossenhaas | 26,50
Voor de fijn-proevers is dit het beste wat er hedendaags te krijgen is van het rund! Super mals! Vlees van topkwaliteit!

Rib-Eye | Grain Fed
22,50
Met in het oog een stuk vet wat zorgt voor een bijzondere smaak. Mals en getrancheerd!

Bavette | Grain Fed
22,50
Het vergeten stukje vlees met heel veel smaak. Heeft een grove structuur en een bite!

Side dishes

Pepersaus

2,5

Champignon roomsaus

2,5

Stroganoffsaus

3

Jus de veau

2,5

Bearnaise saus

2,5

Gebakken champignons

3

Dessert

Chocolade Sensatie
biscuit / mousse / frambozen / bessen / bramen / yoghurt

8,75

Trifle
mascarpone / pruimen compote / jam /
Bastogne koek / dragon

7,75

Ananas
spekkoek / Zeeuwse babbelaars / Matcha macaron

8,75

Internationaal kaasplankje
4 soorten kaas / garnituur

12,5

Dame blanche “Elzenhagen”
vanille roomijs / geslagen room / sponscake
warme chocoladesaus

7,75

Crème brûlée
Bourbon / vanille / geslagen room / crumble /
roomijs / karamel

8,75

Wentelteefje van Fries suikerbrood
vanille / kaneel / passievruchten sorbetijs

9,75



** Alle prijzen zijn in euro's benoemd | typefouten voorbehouden

Unicum Elzenhagen

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!

Online reserveren kan bij ons!
Ga naar de pagina online reserveren

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 0174 254039

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@unicumelzenhagen.nl

Volg ons via de kanalen!

Onze vestigingen


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.
Wij sturen ongeveer 1 a 2 nieuwsbrieven per maand. U kunt altijd direct weer uitschrijven. Bekijk hier het archief

Aanmelden

Openingstijden

Buiten de openingstijden kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor speciale gelegenheden en grote groepen. Aarzel niet en neem contact op als u vragen heeft!

7 dagen in de week geopend
* v.a. 07.00 uur ontbijt
(hotelgasten ma t/m vr)
* v.a. 08.00 uur ontbijt
(hotelgasten za & zo)
* v.a. 11.30 uur lunch
* v.a. 17.00 uur diner

RouteBeschrijving

Restaurant-Hotel Unicum Elzenhagen is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest eenvoudige manier om bij het Hotel-Restaurant te komen.

Adres: Monsterseweg 100 te Poeldijk (gemeente Westland)


BTW nr NL855162466B01 | KvK nr 63269333 | © Powered by Unicum