Arrangementen

Voor groepen hebben wij een aantal mooie arrangementen samengesteld voor u. Natuurlijk kunt u ook een geheel op maat gemaakt arrangement bij ons nuttigen. Ons motto is: “U vraagt en wij draaien.” Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Stuur een email naar info@unicumelzenhagen.nl of bel 0174-254039


Brunch- / lunchbuffet

Voor groepen vanaf 15 personen hebben wij voor u een geweldig brunchbuffet samengesteld. Een mooie buffet met voor een ieder keuze uit zalige en gevarieerde gerechten.


Walking Diner

Het mooie van een Walking diner is dat het heerlijk ontspannen is en niemand een veste plek heeft. Gezellig aan de bar, aan tafel of aan sta tafels met elkaar kletsen en tegelijk genieten van heerlijke kleine gerechtjes.


Borrel / Feest

Iets te vieren, een borrel van de club, een jubilaris? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onze bar en/of terras bied gezellige mogelijkheden om een leuke borrel / receptie te organiseren.


BabyShower

Wat is er nou niet leuker om een babyshower te organiseren in de stijl van Unicum Elzenhagen? We hebben daarom voor groepen vanaf 10 personen een geweldig arrangement samengesteld voor een mooie all-in prijs.

Unicum Elzenhagen

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!

Online Reserveren kan bij ons!

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 0174 254039

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@unicumelzenhagen.nl

Onze vestigingen


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.
Wij sturen ongeveer 1 a 2 nieuwsbrieven per maand. U kunt altijd direct weer uitschrijven. Bekijk hier het archief

Aanmelden

RouteBeschrijving

Restaurant-Hotel Unicum Elzenhagen is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest eenvoudige manier om bij het Hotel-Restaurant te komen.

Adres: Monsterseweg 100 te Poeldijk (gemeente Westland)

Openingstijden

Zondag t/m vrijdag

  • Lunch vanaf 12.00 uur
  • Diner vanaf 17.00 uur

Zaterdag

  • Lunch gesloten
  • Diner vanaf 17.00 uur
* (reserveren tot 19.30)
* (23.30 uur laatste ronde)


BTW nr NL855162466B01 | KvK nr 63269333 | © Powered by Unicum