Voorgerechten

Plank Elzenhagen ** TOPPER **

Een heerlijke wandeling door onze voorgerechten om samen van te genieten (minimaal 2 personen | Shared Dining)

19 ½ pp

Carpaccio van ossenhaas

Spekjes / sjalotjes / bieslook / Parmigiano Reggiano / truffeldressing

16 ½

Gerookte Zalm, Hollandse garnalen en gerookte Paling

Toast / cocktailsaus / bieslook / sjalot

22 ½

Coquilles

Kimchi / room / kaas / bosui / gegratineerd

21 ½

Crunchy Sushi Beef of Zalm

Groene asperge / paddenstoel / bosui / topping van steak tataar of zalm

17

Gamba's Piri Piri

Knoflook / piri-piri kruiden / zeezout-brood om lekker te dopen

17

Gyozas Kip of Vega

Kimchi / room / chili olie

13

Steak tartaar

Truffelcrumble / misoschuim / Japanse kruiden

17

Gerookte burrata

Geserveerd in een krokant nestje

14

Truffelsoep

Bospaddenstoelen / bieslook

9 ½

Oesters

Vers uit ons Homarium

5

Escargots

Gegratineerd met kruidenboter / brood

14 ½

Hoofdgerechten

Chateaubriand | Graan gevoerd | ± 450 gr | 2 personen

Van de kop van de ossenhaas gesneden. Mals en getrancheerd. Geserveerd met Pepersaus, Stroganoffsaus en gebakken champignons.

2 p 79

Kalfspicanha

“Big Green Egg” / bospaddenstoelen / groene groenten / bearnaise saus

27

Tournedos | Rode wijnsaus

Voor de fijn-proevers is dit de beste biefstuk van de ossenhaas wat er hedendaags te krijgen is! Super mals en vlees van topkwaliteit!

32

Parelhoender

Seizoensgroenten / Rode wijnjus

26

Scholfilet

Romige fregola / courgette / aubergine / saus met paprika en saffraan

27

Gebakken tong

De eerste kweektong van Nederland, duurzaam gekweekt in Zeeland

42

Catch of the day

Wekelijks wisselend visgerecht

28

Kreeft ± 450 gr

Vers uit ons Homarium / seizoensgroenten / botersaus

42

Peterseliewortel a'la fondant (V)

Gerookte wortel / creme van ui / prei / wilde paddenstoel en truffel

26

Rundersukade

Rode Wijnsaus

25

Side dishes

Friet met mayonaise

4 ½

Gemengde salade

3 ½

Pepersaus

2 ½

Stroganoffsaus

3 ½

Gebakken eendenlever

9 ½

Gebakken champignons

3

Desserts

Dessert van de Chef

Wisselend dessert uit onze eigen keuken

12 ½

Rood fruit

Kattentong, limoen en yoghurt roodfruit ijs

12 ½

Crème Brûlée

Tahiti vanille / slagroom / crumble / roomijs

13 ½

Europese Kazen

Selectie van Europese kazen / notenbrood / appelstroop

16 ½

Kaas-Port Beleving

3 Kazen & 3 bijpassende kleine glazen Port (white-late bottled vintage-10 years old)

24

Scroppino

Aan tafel bereid / Cava / Limoncello / Vodka / limoen sorbetijs

12 ½

Wil u weten welke allergenen in de gerechten verwerkt zijn? Klik dan hier om deze te bekijken

Unicum Elzenhagen

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!

Online Reserveren kan bij ons!

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 0174 254039

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@unicumelzenhagen.nl

Onze vestigingen


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.
Wij sturen ongeveer 1 a 2 nieuwsbrieven per maand. U kunt altijd direct weer uitschrijven. Bekijk hier het archief

Aanmelden

RouteBeschrijving

Restaurant-Hotel Unicum Elzenhagen is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest eenvoudige manier om bij het Hotel-Restaurant te komen.

Adres: Monsterseweg 100 te Poeldijk (gemeente Westland)

Openingstijden

Zondag t/m vrijdag

  • Lunch vanaf 12.00 uur
  • Diner vanaf 17.00 uur

Zaterdag

  • Lunch gesloten
  • Diner vanaf 17.00 uur
* (reserveren tot 19.30)
* (23.30 uur laatste ronde)


BTW nr NL855162466B01 | KvK nr 63269333 | © Powered by Unicum