Bier & Spijs

Proef de Perfecte Combinatie van Warsteiner Speciaalbieren en Verfijnde Gerechten

- vrijdag 24 november 2023 -

Arrangement

Aanvang - 18.00 uur
Slot - 22.30 uur

Ontvangst met Premium pils

2 amuses

4 gangen verrassingsmenu

4 glazen bijpassend speciaal bier

Onbeperkt tafelwater

Koffie naar keuze

€ 79,- pp

Stacks Image 1009478

Sommelier

Op vrijdag 24 november presenteert Unicum Elzenhagen in Poeldijk een onvergetelijke avond waarbij Warsteiner speciaalbieren en de heerlijke gerechten van chef Lennart Spaans samenkomen. Geniet van een ontvangst met verfrissende premium pils en twee heerlijke amuses, gevolgd door een viergangenmenu waarbij elk gerecht perfect wordt afgestemd op een bijpassend Warsteiner speciaalbier. Bereid je voor op een culinaire reis vol verrassende smaakcombinaties en geniet van de harmonie tussen bier en spijs.

Mis deze unieke kans niet om te genieten van de perfecte samensmelting van Warsteiner speciaalbieren en verfijnde gerechten. Reserveer nu je plek voor deze Bier en Spijs Avond bij Unicum Elzenhagen, Poeldijk, en laat je smaakpapillen betoveren door een avond vol genot en ontdekking.

Reserveren

Reserveer online voor vrijdag 24 november 2023 en ben verzekerd van een uniek avond.


Thomas Wijns

Een Bier & Spijs met biersommelier Thomas Wijns als gids. Leer van zijn expertise en passie terwijl je de bierwereld verkent. Geniet van een smaakvolle ontdekkingsreis, waarbij je bier proeft, de geheimen van het brouwproces ontdekt en de kunst van bier en spijs-combinaties verkent. Mis deze unieke kans niet om je smaakpapillen te verwennen en je kennis over bier te vergroten. Reserveer nu je plek voor de Bier en Spijs Avond bij Unicum Elzenhagen, Poeldijk. Een avond vol plezier, passie en nieuwe ontdekkingen wacht op je.

Unicum Elzenhagen

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!

Online Reserveren kan bij ons!

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 0174 254039

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@unicumelzenhagen.nl

Onze vestigingen


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.
Wij sturen ongeveer 1 a 2 nieuwsbrieven per maand. U kunt altijd direct weer uitschrijven. Bekijk hier het archief

Aanmelden

RouteBeschrijving

Restaurant-Hotel Unicum Elzenhagen is eenvoudig te bereiken. Maak gebruik van bijvoorbeeld GoogleMaps voor de meest eenvoudige manier om bij het Hotel-Restaurant te komen.

Adres: Monsterseweg 100 te Poeldijk (gemeente Westland)

Openingstijden

Zondag t/m vrijdag

  • Lunch vanaf 12.00 uur
  • Diner vanaf 17.00 uur

Zaterdag

  • Lunch gesloten
  • Diner vanaf 17.00 uur
* (reserveren tot 19.30)
* (23.30 uur laatste ronde)


BTW nr NL855162466B01 | KvK nr 63269333 | © Powered by Unicum